SKICKA

VÄRMESYSTEM I STOCKHOLM!

Thermovent har över 20 års erfarenhet och är helt märkesoberoende.

Värmesystem

Värme behöver vi alla ha till våra hem och marknaden svämmar därför också över av produkter och företag som lovar sina kunder värme och fräsch luft. Det som är vår styrka här på ThermoVent är vår förmåga i att kunna se helheten. Vi vet av erfarenhet från flera år inom branschen att det lönar sig att göra rätt från start och att genvägar alltid resulterar i sämre resultat för både oss och våra kunder. Vi plockar fram och installerar värmeanläggningar som är helt och hållet anpassade till var kunds förutsättningar och behov. Optimala lösningar som vi får fram genom att kombinera värme med god ventilation. Allt hänger starkt ihop och det gäller att välja rätt för att också få varma och torra klimat som inte skapar risker för fukt eller andra otrevligheter.

Vi vet att det kan kännas stort att byta värmesystem och att det inte alltid är lätt att sätta sig in i dess funktion. Därför ser vi också till så att ni alltid blir presenterade för olika alternativ som vi tror lämpar sig. Självklart lägger vi också tid på att lära er mer kring hur de olika alternativen fungerar. Processen må bli något längre, men den investering ni gör ska också generera mesta möjliga tillbaka.

Kompletteringar

Driftsäkerhet, effektivitet och funktion är alla viktiga komponenter kring lyckade värmesystem, men för att göra dem optimala så bistår vi också gärna med snygga, praktiska kompletteringar. För maximal nytta så handlar det inte bara om att värmesystemen ska fungera, det handlar därtill även om utseende och design. Hör av er så berätta vi mer.

Proffs på installation av värmesystem

Det går inte at betona tillräckligt väl hur viktigt det är att man väljer proffs till sin installation. Det finns allt för många oseriösa företag runt om på marknaden idag och därför är det också extra viktigt att kontrollera så att de har behörighet och är knutna till branschen.

ThermoVent har nu sedan 1992 hjälpt mängder av kunder genom att leverera värmande helhetslösningar som ger dess fastighet en god driftekonomi och miljön mindre utsläpp att kämpa mot. Med bred erfarenhet kan vi ta fram lösningarna just för er. För oss handlar det sedan inte enbart om att installera en ny panna i källaren. Vi ger er så mycket mer. Vi tar hänsyn till er ventilation, fukt och husets egenskaper för att ge er en tillfredsställande slutleverans.

 

Konvektorer

Konvektion kallas den roterande luftrörelse då luften påverkas av en värmekälla. Luften värms – stiger uppåt – kallnar och kommer tillbaka för att åter värmas. Detta ger god komfort genom bra värmespridning och den uppåtriktade varma luftströmmen utnyttjas till att motverka kallras från stora glasytor. I vårt sortiment finns en konvektor för varje behov; små diskreta, robusta och tåliga eller snabba och ekonomiska, alla med lika hög kvalitet.

Radiator

Epecons panelradiatorer har en enkel formgivning som passar i en mängd miljöer och de är mycket enkla att installera. Integra-modellerna med integrerad ventil blir allt populärare tack vara den stilrena designen utan externt koppel. Integra-modellerna har samma prisnivå som radiatorer med externt koppel och erbjuds med ventilinsatser av fabrikat MMA, IMI och Danfoss.

Våra anpassade panelradiatorer Pre-serie, Pre-mittkoppad och Modul4 kan ge stora tidsbesparingar i installationsarbetet och ger ett estetiskt resultat med snygg rördragning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens klart bredaste sortiment av panelradiatorer, med hela 30 000 olika modeller. Alla levereras med endast en veckas produktionsledtid – även panelradiatorer med plan front.

Golvvärme

Vi ser en installation av golvvärme som en systemlösning. För att få ett golvvärmesystem med bästa möjliga funktion skräddarsyr vi ritningar, beräkningar och leveranser för varje objekt. Vi levererar utan mellanhänder direkt dit du vill ha det, när du vill ha det.

Här finns vi

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss