VÄRMESYSTEM I STOCKHOLM!

Thermovent har över 20 års erfarenhet och är helt märkesoberoende.

Värmesystem

Värme behöver vi alla ha till våra hem och marknaden svämmar därför också över av produkter och företag som lovar sina kunder värme och fräsch luft. Det som är vår styrka här på ThermoVent är vår förmåga i att kunna se helheten. Vi vet av erfarenhet från flera år inom branschen att det lönar sig att göra rätt från start och att genvägar alltid resulterar i sämre resultat för både oss och våra kunder. Vi plockar fram och installerar värmeanläggningar som är helt och hållet anpassade till var kunds förutsättningar och behov. Optimala lösningar som vi får fram genom att kombinera värme med god ventilation. Allt hänger starkt ihop och det gäller att välja rätt för att också få varma och torra klimat som inte skapar risker för fukt eller andra otrevligheter. Vi vet att det kan kännas stort att byta värmesystem och att det inte alltid är lätt att sätta sig in i dess funktion. Därför ser vi också till så att ni alltid blir presenterade för olika alternativ som vi tror lämpar sig. Självklart lägger vi också tid på att lära er mer kring hur de olika alternativen fungerar. Processen må bli något längre, men den investering ni gör ska också generera mesta möjliga tillbaka.

Kompletteringar

Driftsäkerhet, effektivitet och funktion är alla viktiga komponenter kring lyckade värmesystem, men för att göra dem optimala så bistår vi också gärna med snygga, praktiska kompletteringar. För maximal nytta så handlar det inte bara om att värmesystemen ska fungera, det handlar därtill även om utseende och design. Hör av er så berätta vi mer.

Proffs på installation av värmesystem

Det går inte at betona tillräckligt väl hur viktigt det är att man väljer proffs till sin installation. Det finns allt för många oseriösa företag runt om på marknaden idag och därför är det också extra viktigt att kontrollera så att de har behörighet och är knutna till branschen. ThermoVent har nu sedan 1992 hjälpt mängder av kunder genom att leverera värmande helhetslösningar som ger dess fastighet en god driftekonomi och miljön mindre utsläpp att kämpa mot. Med bred erfarenhet kan vi ta fram lösningarna just för er. För oss handlar det sedan inte enbart om att installera en ny panna i källaren. Vi ger er så mycket mer. Vi tar hänsyn till er ventilation, fukt och husets egenskaper för att ge er en tillfredsställande slutleverans.

Pax Eos

Med enorm kapacitet i litet format kan Eos enkelt förändra och optimera er innemiljö för en både ekonomisk och sund ventilation. Även om möjligheterna och fördelarna med detta system är många så är det förmodligen dess anpassningsförmåga som är den allra främsta av dem alla. Det här är behovsstyrd ventilation som anpassar sig helt efter era egna önskemål.

• Lämpar sig för alla bostäder och kan också användas för andra lokaler
• Hög luftkvalité
• Anpassningsbar
• Återvinner hemmets värme och spar energi
• Medför optimal ventilation
• Tar bort fukt och lukt
• Smidig, enkel att montera och våtrumsgodkänd.

Få er kostnadsfria offert från Thermovent!

Oavsett om ni är intresserade av installation av värmepumpar, värmesystem, solsystem eller någon av våra produkter så är ni alltid välkomna att kontakta oss på Thermovent för en konstandsfri offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

KONTAKTA OSS

Välkommen att ringa eller maila till oss på Thermovent för tidsbokning av ett kostnadsfritt möte. Vi erbjuder gratis offert till alla! Du når oss på telefonnummer 08 62 68 780 och via mail på jerry@thermovent.se.