SERVICE VÄRMEPUMPAR I STOCKHOLM!

Thermovent har över 20 års erfarenhet och är helt märkesoberoende.

Service och underhåll

Utifrån kan ett rör se friskt och rent ut, men om man kapar det och tar sig en närmre titt där inuti så ser det helt annorlunda ut. Med åren kommer det naturligt att bildas både avlagringar och smuts, s.k. magnetit, i rören som i sin tur försämrar systemets funktion allt eftersom. Magnetit sätter sig och tätar igen pumpar, värmeväxlare och ventiler för att senare, om ingen åtgärd görs, bidra till att hela värmesystemet till slut går sönder. Ett system som fungerar dåligt eller inte optimalt behöver helt enkelt inte alls vara trasigt utan bara igentäppt och i stort behov av service eller underhåll. Även om behovet av underhåll är minimalt för våra värmelösningar i förhållande till andra systems så bör man efter en tids användning ändå be en kunnig om hjälp med att göra rent inom det. Det är genom god service och regelbundet underhåll som man ser till så att systemet bibehåller sin maximala prestanda. Underhåller man det rätt så kommer man dessutom också effektivt att minska på mängden av skadligt slitage samtidigt som man motar undan eventuella underhållskostnader som skulle uppstått i framtiden.

Vi på ThermoVent ser helheten

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa er alla att välja rätt system för er och att installera det på bästa tänkbara vis, men vi ser också till så att det fungerar som det ska även framöver. Fördelen med att välja oss på ThermoVent som installatörer åt er är att ni då får hjälp från ett företag som ser helheten och därmed hittar det bästa för just er och era behov. Vi vet hur systemets olika komponenter samspelar och förstår att allt måste vara optimalt för att effekten ska bli som bäst. När vi genomför service av våra kunders värmesystem så använder vi oss alltid utav de senaste teknikerna och vi vet vad det är som ska göras samt hur det ska göras för bäst resultat. Vi använder oss aldrig av genvägar utan arbetar grundligt och serviceinriktat kring allt vi gör. Det är viktigt att alla känner att de blir hörda och får en produkt av oss som de trivs med och som ger alla de fördelar som vi utlovat. Vill ni veta mer om underhållningen eller om hur vi genomför vår service så tveka inte utan kontakta oss och låt oss få besvara era frågor.

Varför fungerar inte värmen?

Vi erbjuder också rengöring och tvättning av värmesystem och växlare.

Nedan kan ni se före och efter bilder på tidigare arbeten vi gjort?

Få er kostnadsfria offert från Thermovent!

Oavsett om ni är intresserade av installation av värmepumpar, värmesystem, solsystem eller någon av våra produkter så är ni alltid välkomna att kontakta oss på Thermovent för en konstandsfri offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

KONTAKTA OSS

Välkommen att ringa eller maila till oss på Thermovent för tidsbokning av ett kostnadsfritt möte. Vi erbjuder gratis offert till alla! Du når oss på telefonnummer 08 62 68 780 och via mail på jerry@thermovent.se.